+31 (0) 762010008 info@helios-solar.nl

Garantiefonds zonnepanelen

Garantiefonds zonnepanelen

Garantiefonds zonnepanelen (SGZE) biedt eigenaren van een zonnepaneel installaties zekerheden in geval van een faillissement van de verkopende partij.

  • Garanties van het Garantiefonds?
  • Aanbetaling gegarandeerd
  • Toekomstige aanspraken op de fabrieksgarantie van uw product
  • Kwaliteit en deskundige begeleiding
  • Gebruik maken van een geschillencommissie

Bij Helios Solar hebben we deskundigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van hun zonnepaneel installatie.
Daarom zien wij onze deelneming aan een garantiefonds als een mooie uitbreiding van ons servicepakket.

Mocht het zo zijn dat Helios Solar als uw leverancier onverhoopt ophoudt met te bestaan, vinden wij het belangrijk dat uw fabrieksgarantieafspraken worden gewaarborgd, zodat u zorgeloos kunt blijven profiteren van uw zonnepaneel installatie van Helios Solar.

Het is belangrijk om te weten dat niet zomaar elke leverancier zich kan aansluiten bij een garantiefonds. Om toe te kunnen treden vindt een strikte voorselectie plaats.

  • Er moet sprake zijn van ruime ervaring waarbij gekeken wordt naar het aantal geleverde installaties door Helios Solar.
  • Er moet voldoende financieel draagvlak zijn, wat inhoud dat er winst moet zijn gemaakt in het jaar voor de toetreding bij het garantiefonds.

Het mag een vaststaand feit worden genoemd dat leverancies die zijn aansloten bij de Garantiefonds zonnepanelen een groot deel van de markt van geplaatse zonnepaneel installaties voor hun rekening neemt.

Heeft u een zonnepaneel installatie aangeschaft bij Helios Solar?
Wij melden u automatisch aan bij het garantiefonds, ook wel bekend als Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Het enige dat u hoeft te doen is op de door ons toegestuurde link te klikken en u kunt uw certificaat zelf downloaden.

In het certificaat vindt u de garantieverklaring voor uw specifieke systeem.
Dus kiest u voor Helios Solar? Dan kiest u met ons als uw leverancier én als deelnemer van het Garantiefonds zonnepanalen, voor zekerheid!

garantiefonds zonnepanelen