+31 (0) 762010008 info@helios-solar.nl

Airco’s

Airco’s

Vandaag de dag zijn airco’s bijna niet meer weg te denken in de Nederlandse huishoudens. Steeds meer mensen ervaren het comfort van koelen en verwarmen via een airco-unit. Beide merken die wij installeren zijn hoogwaardig, uiterst stil, duurzaam en via een applicatie op afstand aan te sturen en in te stellen. Wij leveren de volgende merken:

Haier

De naam Haier is in 165 landen bekend om de betrouwbare en goed geprijsde airconditioners voor zakelijk en huishoudelijk gebruik. De ontwikkeling en productie verloopt met respect voor natuur en milieu.
Vandaag de dag is Haier internationaal gerenommeerd en met een productie van ruim 27 miljoen units per jaar een toonaangevende partij.

Panasonic

Sinds Panasonic in 1958 zijn eerste koelsysteem voor woningen ontwikkelde, is het bedrijf een hoog niveau in comfort voor klanten blijven nastreven.
Zo luidt de belangrijkste doelstelling van Panasonic, geformuleerd in 1929 door oprichter Konosuke Matsushita, als volgt: “Wij erkennen onze verantwoordelijkheden als industrialist en wijden onszelf toe aan de ontwikkeling van de maatschappij en het welzijn van mensen via onze zakelijke activiteiten. Hiermee verbeteren wij de kwaliteit van leven wereldwijd.”

Merken